- 3 adet orta boy Palamut, yuvarlak dilimlenmiş,
- 1 adet büyük boy soğan,
- 1 büyük diş sarımsak,
- yarım limonun suyu,
- yarım çay bardağı sıvı yağ,
- Tuz, Karabiber.
HAZIRLANIŞI;Soğanı ve sarımsağı rendeleyip derin bir kaseye alın,Limon suyu, sıvı yağ, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın,Palamutları kaseye alıp elinizle sos balıkların her yerine değecek şekilde harmanlayıp, ovun,Bu şekilde en az 15 dk., en fazla 2 saat bekletin,Palamutları yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin,200 derecede önceden ısıtılmış Fırında kenarları kızarana kadar pişirin.Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder